Julkisivuremontit

Julkisivuremontit

Erikoisalaamme ovat parveke- ja julkisivusaneeraukset. Isot perusparannukset ovat meille tuttuja, mutta emme vierasta pienempiäkään töitä. Kun taloyhtiössänne tai kiinteistössänne tarvitaan ulkopuolisia korjauksia, ottakaa yhteyttä luottamuksella jo hyvissä ajoin suunnittelun alkuvaiheessa. Työn korkean laadun takaavat kotimaiset ammattimiehet.

Read More

Sisätilaremontit

Sisätilaremontit

Presto-Maalaus Oy taitaa kaikki maalaus- ja sisäsaneeraukset. Laadulla on tekijänsä. Me! Erikoisalaamme ovat myös kylpyhuoneiden ja muiden kosteiden tilojen korjaukset sekä kaikki maalaus- ja sisäsaneeraukset. Laatua elämään jo vuodesta 1987.

Read More

Kuvagalleria

Kuvagalleria

Tällä sivulla kuvia Presto-Maalauksen viime aikoina toteuttamista projekteista.

Read More

Parveke-, julkisivu- ja sisäsaneeraukset luotettavasti jo yli 30-vuoden kokemuksella!
Me Presto-Maalauksessa olemme kiinteistöjen korjausrakentamisen ja muutostöiden kokeneita osaajia vankalla ammmattitaidolla ja -ylpeydellä.

Lisäksi teemme huoneistoremontteja.

Asiakaskuntamme koostuu erityisesti pääkaupunkiseudun, Helsingin, Espoon, Vantaan ja lähialueiden asunto-osakeyhtiöistä.

Erikoisalaamme ovat parveke- ja julkisivusaneeraukset, kylpyhuoneiden ja muiden kosteiden tilojen korjaukset sekä kaikki maalaus- ja sisäsaneeraukset. Olemme palvelleet saneerausalalla vuodesta 1990.

Noudatamme toiminnassamme työmaakohtaista laatujärjestelmää. Laatujärjestelmään sisältyy työn laadun lisäksi toiminnan ja palvelun laatu sekä asiakastyytyväisyyden mittaaminen ja varmistaminen.